Tietosuojaselosta

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tietosuojalain (5.12.2018/1050) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR 2016/679) mukaan.

Rekisterinpitäjä
Esteettömyyskonsultti Jaana Solasvuo 

Rekisterin yhteyshenkilö
Jaana Solasvuo

Yhteydenotot: sähköpostilla
sähköposti: jaana@esteettomyyskonsultti.fi

MIKSI TIETOA KERÄTÄÄN ?
REKISTERIN TARKOITUS JA KUVAUS

Asiakkaat
Esteettömyyskonsultti Jaana Solasvuon asiakkaista tietoja kerätään siinä laajuudessa, jota asiakassuhteen ylläpito edellyttää. Tietojen avulla hoidamme asiakassuhdetta, täytämme sopimusvelvoitteemme, olemme yhteydessä asiakkaihin ja tiedotamme palveluistamme ja tuotteistamme. Asiakkaidemme tiedot voidaan tallentaa yrityksen käyttämään CRM-järjestelmään.
Asiakastietoja käsittelevät vain Esteettömyyskonsultin työntekijät ja tietoja käsitellän luottamuksellisesti.

Yhteydenottolomake ja chat
Kun otat meihin yhteyttä – lähetät yhteydenottopyynnön/palautteen niin voimme kerätä lomakkeella olevat tiedot asiakasrekisteriimme.
Tietyissä tilanteissa (esim. käyttäjän ladatessa tarjoamaamme materiaalia) voimme käyttää lomakkeen täytön yhteydessä kerrottua tietoa markkinointiin. Tämä kerrotaan selvästi lomakkeen yhteydessä, jolloin käyttäjä tietää oikeutensa.

Miksi tietoa kerätään

Kerätyt anonyymit tiedot auttavat meitä kehittämään palveluamme sekä tarjoamaan sinulle kiinnostavampia tuotteita ja sekä kehittämään sivustomme sisältöä kiinnostuksen mukaan.

Analytiikka

Sivuston kävijöistä voidaan kerätä tilastotietoa kävijöiden määrästä, vierailluista sivuista, miltä sivulta vierailu on alkanut ja miten sivuilla liikutaan. Tätä varten sivustolle on asennettu analytiikkaohjelma Google Analytics sekä plugin MonsterInsights näyttämään yksinkertaistetun näkymän ananonymisoituihin kävijätietoihin.

Löydät tietoa Googlen tietosuojakäytännöstä:
https://www.google.fi/policies/privacy

Tietoa Monster Insightsin GDPR yhteensopivuudesta:
https://www.monsterinsights.com/addon/eu-compliance/

Sivustolla kerätty analytiikkatieto anonymisoidaan automaattisesti niin, että yksittäiset sivuston käyttäjät eivät ole tunnistettavissa tallennetuista tiedoista.

Analytiikkatietoja käytetään sivuston teknisen toimivuuden varmistamiseksi sekä markkinoinnin tueksi kertomalla esimerkiksi, miten markkinointi on lisännyt sivuston kävijöitä tai mikä palvelu heitä on kiinnostanut.
Yksittäisistä käyttäjistä ei ole henkilötietoja.
Analytiikkatietoja saavat käsitellä vain näitä tehtäviä tekevät henkilöt tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa. Analytiikkatietoja ei ilmaista sivullisille muutoin kuin lainsäädännön erikseen edellyttämissä tilanteissa.

 

Kuinka kauan tietoa säilytetään

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan asiakassuhteen hoitamiseen tai aiemmin määriteltyjä muita tarkoituksia varten (esim. uutiskirje). Tietoja säilytetään myös kirjanpitoa varten asiakassuhteen päättymisen jälkeen tai tarvittaessa jonkin muun lakisääteisen velvoitteen hoitamiseksi.

Sinun oikeutesi
• Voit pyytää kaiken sinua koskevan henkilötiedon maksutta kerran vuodessa
• Voit pyytää korjaamaan virheelliset tiedot
• Voit pyytää henkilötietojesi poistoa (poislukien lakisääteisesti säilytettävät tiedot)

Miten otat yhteyttä?
Voit ottaa yhteyttä yhteyshenkilöön sähköpostitse ja sopia tietojen tarkistuksesta.
Samalla sovitaan myös henkilötietojen varmennuksesta, jotta tiedot luovutetaan oikealle henkilölle.